CholulaNameOndersteuning voor kleine leidingenVast beginsel van

vrijgavetijd:2023-04-26 10:00:41 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:363

Kerntips:CholulaName,De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestis

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, variërend van super hoogbouw en hoogbouw tot gebouwen met meerdere verdiepingen en binnendecoratie. China heeft een langere geschiedenis van het gebruik van voegen pijpen. Veel van China s oude gebouwen zijn vermeld als materiaal en cultureel erfgoed van wereldklasse, omdat China De oude gebouwen zijn zeer technisch in de bouw. In China, voor en begin jaren vijftig, duwt u de spanningsmeter in een stabiele en vrije staat zonder te buigen en te draaien; De montagebeugel en de spanningsmeter moeten parallel aan de steunas worden geïnstalleerd; Let bij het vastdraaien van de schroef op het redelijk controleren van de frequentie van de spanningsmeter; De installatiepositie van de spanningsmeter moet zijn:voor zover mogelijk gekozen op de positie die geschikt is voor bescherming.

CholulaNameKnijpvoegen of splitvoegen: afhankelijk van de voegdruk wordt de voegdruk gedwongen om verschillende kanalen in de ondergrondse laag te openen om in de laag te persen. De voegen worden meestal geconsolideerd in een ader of een boom vorm. Deze voegen kunnen de zachte bodemlaag stevig knijpen, dus wordt het ook verdichtingsvervoeging genoemd in funderingsversterking. Verplaatsvoeging: de grond en het zand in het geïnjecteerde stratum worden gedwongen door bepaalde methoden, en de gevormde ruimte wordt gevuld met voegen, Het wordt verplaatsingsvoeging genoemd Hoge druk massainjectie injectie voeging: de kinetische energie van straalstroom wordt gebruikt voor voegen.

Onder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdichtstrips het meest representatief. Door de introductie van verzegelende stripproductielijnen uit Japan, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en andere landen, tot nu toe, hebben binnenlandse fabrikanten meer dan verzegelende strip prod geïntroduceerdactielijnen. Naast zuivere rubberen afdichtingsstrips kunnen afdichtingsstrips van verschillende composietstructuren, metaalskelet en verschillende rubbercomposietafdichtingsstrips, rubber en kunststof composietafdichtingsstrips worden geproduceerd. Momenteel is het algemene niveau van China De productietechnologie van de afdichtingsband heeft in de jaren negentig in principe het niveau van het buitenland bereikt en is uitgegroeid tot een voegbuis. Omdat sommige projecten niet gemakkelijk te detecteren zijn wanneer ze worden vervaardigd, en de kwaliteit van de voegpijp als kanaal voor het testen van instrumenten cruciaal is geworden. Als de kwaliteit van de voegpijp slecht is, brengt dit veel verborgen gevaren met zich mee. Het materiaal van de staalvoegpijp, dat de kenmerken van dunne pijpwand, staalbesparing, ondoordringbaarheid, drukweerstand en hoge sterkte heeft, wordt over het algemeen gebruikt voor nagespanne gereserveerde gaten in voorgespannen structuren. Wanneer de voegpijp wordt gebruikt, kan deze direct aan het wapeningskader worden gebonden. Omdat de voegpijp erg licht is, is het erg handig om te werken. Tijdens de installatie moet echter aandacht worden besteed aan de balans van de as.

Mbalmayo.De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Het is noodzakelijk om de selectie en configuratie van voegbuizen uitvoerig te overwegen, omdat er veel soorten compensatievoegen zijn en de juiste selectie is erg belangrijk. Alleen op deze manier kan het ontwerp van het leidingsysteem veilig redelijk,CholulaNamegroeten van kleine leidingen, betrouwbaar en economisch zijn.?


CholulaNameOndersteuning voor kleine leidingenVast beginsel van



Het belangrijkste elastische element van de voegpijp is de roestvrijstalen voegpijp, die de axiale, laterale en hoekrichting van de pijp compenseert door de uitzetting en het buigen van de voegpijp.

[claim] Een snel snijapparaat in een gat van een ondergrondse voegbuis, dat wordt gekenmerkt doordat het snelle snijapparaat in het gat hoofdzakelijk bestaat uit een vast snijapparaat, een spanningsmesapparaat en een snijroterend apparaat. De schroefdraden en schroefdraden worden respectievelijk ingesteld op de buitenoppervlakte van het snijdende roterende apparaat en het bovenste uiteinde van het apparaat van het spanningsblad. Het apparaat van het spanningsblad en het snijdende roterende apparaat zijn verbonden door draden. De moer van het spanningsblad is geregeld aan één einde van het apparaat van het spanningsblad dat uit het snijdende roterende apparaat uitsteekt. Het vaste snijapparaat is hoofdzakelijk samengesteld uit een snijblad en een katrol. Het snijblad en de katrol zijn respectievelijk verbonden met beide zijden van het snijdende roterende apparaat door sleuven. De flensplaten (I) en lagers zijn gerangschikt op de buitenoppervlakte van het scherpe roterende apparaat. Het snelle snijapparaat in het gat wordt geïnstalleerd in het voegen pijpgat door een flensplaat, en het vaste snijapparaat wordt verbonden met de flensplaat door bouten.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.

Uitvoerende normWanneer de versterkte grond wordt belast heeft de voegpijp een hoge binding met de grond, en heeft een wederzijdse inbedding effect met de grond, die betere trekprestaties toont. De trekspanning van de grond wordt overgebracht naar de voegpijp, waardoor de versterkte grond een treklid is, dat de spanning van de verticale richting naar de horizontale richting kan veranderen, de belastingspanning gelijkmatig naar een groot basisbereik kan verspreiden, de algemene treksterkte van de grond kan verbeteren, en effectief de spanningsverdeling van de bestratingsstructuur verbetert. De sterkte van verstevigde grond met hoge treksterkte is veel hoger dan die van niet-verstevigde grond, waardoor het draagvermogen van de grond aanzienlijk wordt verbeterd.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten,CholulaName42 kleine katheter, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.


CholulaNameOndersteuning voor kleine leidingenVast beginsel van



Het wordt gelegd in de grond,CholulaNameGeavanceerde fabriek voor kleine leidingen, en door de beet en interlock tussen het voegen pijpgaas en de grond, het forms een efficiënt spanningsoverdrachtsmechanisme, zodat de lokale lading zich snel en effectief kan verspreiden naar het grote gebied van grond, om de lokale falenspanning te verminderen en de levensduur van het project te verbeteren. De convexe verbindingsstaal plastic voegpijp is een verbeterd product van de gewone stalen kunststof voegpijp, die de tekortkomingen van de gewone voegpijp verandert, zoals de kleine schilkracht van de verbinding (n), het gemakkelijke kraken van het lassenpunt, de moeilijkheid van constructie, en de vermindering van de rol van zijverplaatsingspreventie. Vanwege de verandering van materiaalverhouding en bouwtechnologie, is de schilkracht van de lasverbinding tussen N en N, die effectief de bovenstaande tekortkomingen van de traditionele staalplastic voegpijp verandert. Vanwege de uitstekende verbindingen bij de laspositie, wordt het convexe verbindingsstaal plastic voegpijp genoemd, en zijn academische naam is knoopversterkte stalen kunststof voegpijp. De staalplastic voegpijp wordt gemaakt van staaldraad met hoge sterkte (of andere vezels) door speciale behandeling, polyethyleen (PE) en andere additieven, en wordt geëxtrudeerd om een samengestelde trekstrip met hoge sterkte te vormen. Als het oppervlak ruw reliëf is, is het een sterk versterkt geotextiel. Deze enkele riem wordt geweven of op een bepaalde afstand in lengterichting en horizontaal gesandwiched, en wordt gevormd door zijn verbinding met de fusielassentechnologie van speciale versterkingsbinding te lassen. De voegpijp wordt uit de binnenringkraan in de verticale uitzettingstoestand geplaatst en de uitgetrokken pijp vormt een veervorm en strekt zich automatisch uit. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden.

activaHoe zwaar is een voegbuis?

Aanvoegwerk (I) aanvoegwerk vóór en na blootstelling aan waterdragende rots- en bodemlaag wordt als volgt ingedeeld: aanvoegwerk: de aanvoegwerk die wordt uitgevoerd voordat de schacht, tunnel kelder en andere constructies worden gegraven of wanneer deze dicht bij de aquifer zijn, die vanuit verschillende hoeken kunnen worden onderscheiden, waaronder het volgende. Volgens het type versterking van de voegpijp, kan het worden verdeeld in de voegpijp van dikke versterking van de voegpijpPijp, de voegpijp van parallelle versterking (draad) bundel van de voegpijp, en de voegpijp van staalbundel van de voegpijp. Voor dikke versterking wordt over het algemeen één voegpijp gebruikt om één wapening te verankeren. Voor spanen en staalstrengen moet een voegbuis meerdere stalen staven of staalstrengen tegelijkertijd verankeren, die vaak in een ring of cirkel of in een rechthoek zijn gerangschikt. Vanwege het verschillende aantal en de opstelling van voorgespannen wapening zullen de vorm en structuur van voegbuis natuurlijk ook verschillend zijn. Volgens het principe van het voegen van pijp en het overbrengen van voorspanning, kan het worden verdeeld in voegenpijp die op dragende druk berust, voegenpijp die op wrijving vertrouwt en voegenpijp die op hechting berust.

CholulaNameLage kosten snelle tijd, geen verlies, vrij van klimaat- en plaatsbeperkingen.

De glasvezelvoegpijp heeft de kenmerken van gemakkelijke constructie, hoge temperatuurweerstand, corrosieweerstand, lage verlenging, hoge elastische modulus, geen langdurige kruip, en heeft een hoge treksterkte in de dwarse en langsrichtingen. De sterkte-gewichtsverhouding van glasvezel is groter dan die van staal, en de treksterkte kan kn bereiken, die voldoende sterkte biedt om reflectiesscheuren te voorkomen. Wanneer het breekt, is zijn verlenging minder dan %, het heeft hoge vervormingsweerstand en goede compatibiliteit met asfaltmengsel.

De maasstructuur van de voegpijp kan de poriewaterdruk sneller laten verdwijnen en effectief de drainage en consolidatie van de zachte grond van de fundering versnellen. Dit is erg belangrijk voor het versterken van zachte klei foundation. Voorzorgsmaatregelen voor de installatie van voegbuizen: bij het spannen van de voorgespannen wapening moet deze van nul tot de beginspanning bij het beginpunt van de gemeten verlengingswaarde worden belast en vervolgens geleidelijk tot de vereiste spankracht worden belast; Voor spanbeheer van voorgespanne wapening moeten spanningscontrole en verlengingscontrole worden vastgesteld. De toegestane afwijking tussen de werkelijke verlenging vDe berekende verlengingswaarde is ~ + %. Bij overschrijding van de waarde wordt de spanning opgeschort; Spannen kan alleen worden voortgezet na het nemen van maatregelen om aan te passen; Als de verlengingswaarde te klein is, kunnen over spanende maatregelen worden genomen, om de trekspanning bij de binnenste steun te verhogen en de trekspanning bij de ondermond van de voegpijp na het spannen te verminderen, kan de technologie van overspannen en losmaken worden aangenomen; De kanaalvoeging moet dicht zijn, en de sterkte graad van cementmest zal niet lager zijn dan C. Vóór het voegen, moet het kanaal nat en schoon zijn, het voegen zal langzaam en gelijkmatig zonder onderbreking worden uitgevoerd, en de uitlaat zal glad zijn. Als het gat wordt geblokkeerd moet de voegen poort worden vervangen, maar de voor de eerste keer geïnjecteerde cementmest moet worden geloosd om gas tussen de twee voegen te vermijden. Nadat de gaten zijn gevuld en de uitlaatgaten zijn gesloten, moet de druk worden verhoogd tot .-.mpa, en moeten de voegen gaten later worden gesloten. De voegdruk van het verticale kanaal wordt bepaald aan de hand van de voeghoogte; Voor het doorvoeren van leidingen van continue voorgespannen spanen met meerdere spanwijdten die door verbindingsmiddelen zijn verbonden, moet één spanwijdte na het spannen worden samengevoegd, en het is niet toegestaan om eenmalig te voegen nadat alle spanwijdten zijn gespannen; De blootgestelde lengte van de voorgespannen wapeningsvoegpijp na bevestiging zal niet minder dan mm zijn, en de voegpijp zal worden beschermd met eindverzegelend beton. Wanneer het langdurig blootgesteld moet worden, worden maatregelen genomen om corrosie te voorkomen; Wanneer de staalstreng zwevende roest heeft, verwijdert u alstublieft de zwevende roest en het vuil van de staalstreng bij het vaste klemgedeelte van de voegpijp en het buiteneinde, zodat de zwevende roest en vuil de rode groef van de klembuis zullen vullen ptijdens installatie en spanning en veroorzaken draadglijden; Het gereedschap klemstuk is drie stukken en het werkende klemstuk is twee stukken. De twee kunnen niet gemengd worden. De werkende voegbuis kan niet als gereedschap worden gebruikt en de voegbuis kan niet worden hergebruikt; De voegbuis moet goed worden bewaard en moet tijdens gebruik vrij zijn van roest, water en andere stoffen. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakking doos. Wanneer de voorgespannen pees echter lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen en bevestigd, wordt aanbevolen om een kleine hoeveelheid smeermiddel (zoals het intrekken van de voegpijp) in het conische gat van de voegpijpplaat aan te brengen, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up van de werkclip en het intrekken van de voegpijp, maar ook bevorderlijk voor de meervoudige voegpijpfixatie van de voegpijp; Het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en het binnenoppervlak van het conische gat van de voegbuisplaat moeten vóór gebruik met smeermiddel worden bedekt, en het vuil op het klemoppervlak zal regelmatig worden verwijderd om de voegbuis flexibel te maken. Wanneer de klem echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en mag deze niet opnieuw worden gebruikt; Tijdens het spannen worden veiligheidsmaatregelen genomen en na het spannen van de krik mag niemand staan; Het vaste systeem van de voegpijp moet samen worden gebruikt en mag niet met andere systemen worden gemengd. Als de statische belastingstest moet worden uitgevoerd, reinig dan de klem met organisch oplosmiddel (zoals benzine) en veeg de antiroestolie van het gat van de voegbuisplaat af, anders zullen de solide prestaties van de voegbuis worden beïnvloed; De voegpijp van de paalfundering is een belangrijk kanaalproduct voor detectie van de paalfundering diepte. Het heeft twee hoofds, een is als kanaal, en de andere is als een pijp voor voegen aan de onderkant van de stapel.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Binmana.adviserennieuws
Binmana.Laatste nieuws