CampecheNameGrootbloemMeer gebruik van beschermende coatings

vrijgavetijd:2023-04-23 10:02:48 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:221

Kerntips:CampecheName,Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt

Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf,CampecheNameToonaangevende fabrikant van kleine leidingen, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en de krik trekstang (met interne draad aan het einde) wordt vastgedraaid op de draad van de schroefeindstang voor het spannen. Draai na het spannen de moer vast en veranker de wapening. De voordelen van deze voegpijp zijn relatief eenvoudig, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp, glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.

CampecheNameEr zijn hoofdzakelijk water glas calciumchloride slurry water glas fluorosilic zuur slurry, zure water glas slurry, HS water glas (zuur water glas) slurry en SS water glas (silica sol) slurry [].

Grouting pijp aan spanend: de voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpversterking en geschikt om te spannen wordt ook voegpijp voegpijp genoemd. De zogenaamde voegpijp is een voegpijp in post-spanstructuur of component om de spanning van de voegpijpversterking te handhaven en over te dragen aan de gemengde spanning; Vaste eindvoegpijp: een voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpwapening en meestal begraven in het beton zonder spanning. De norm van de voegpijp gebruikt voor de voegpijpversterking is de nationale norm van de mensen s Republiek China (GB.T -, die ervoor zorgt dat de producten die door ons bedrijf worden vervaardigd voldoen aan de productkwaliteitswet van de Volksrepubliek China en de standaardwet van de Volksrepubliek China De voegpijp is de enige akoestische pijp die speciaal wordt gebruikt voor ultrasone tests in de markt De voegpijp wordt gemaakt van koude en harde staalpijp na professionele vormen, en is conn Gecected door klemdrukverbinding, schroefverbinding, flensverbinding en andere methoden. Het heeft een betrouwbaar anti-lekeffect tijdens betongieten. Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de akoestische meetbuis met hoge sterkte van de dubbele afdichtingsklem, enDe convexe groeven zijn voorzien van afdichtingsringen. Bij het installeren van het apparaat, en dan worden de twee convexe groeven samen gekneed met speciale hydraulische tangen. De pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na te worden gestrest, en de buitenpijp tussen de twee convexe groeven wordt diep ondergedompeld in de binnenpijp,CampecheName22holle composietankerfabrikant, en dan wordt de betrouwbare verbinding van het product voltooid; Na gekneed te zijn, vervormt de rubberen afdichtingsring en past tussen de twee lagen pijpen, het spelen van een uitstekend dubbel veiligheidsafdichtingseffect.

Moche.Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.

De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.

De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk om het omringende oppervlak te beschadigen en lokale verwarming aan het einde te veroorzaken, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.


CampecheNameGrootbloemMeer gebruik van beschermende coatings



Het wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

Het injecteren van voegen in de ingesloten voegpijp kan bouwverbindingen, koude verbindingen, leidinglekkage en verbindingen tussen de grondmuren afdichten.

Soms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de voegpijp bij de distributiepijp aan. Hoe voeg lekkage tijdens installatie van voegbuis te voorkomen?

Eerst de klant.Lage kosten, snelle tijd, vrij van klimaat- en plaatsbeperkingen.

De opstelling van de spanningsmeter moet worden geïnstalleerd voordat de voorspankracht wordt uitgeoefend, en de beugel moet volledig worden gekoeld wanneer de initiële meting wordt gemeten; Als de voorspanning is toegepast, moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.

In China zijn de soorten voegpijpen nu relatief compleet, van voegpijpen en voegpijpen voor versterking Subgrade aan glasvezelvoegpijpen voor wegbestrating, tot convexe voegpijpen en kunststof trekvoegpijpen voor spoorwegen. Voor verschillende wegenbouwomgevingen worden verschillende soorten voegbuizen geselecteerd, die niet alleen de kwaliteit van de weg kunnen garanderen, maar ook de kosten kunnen besparen. Dus wat voor soort toepassingseffect kan de voegpijp bereiken in snelwegonderhoud? De fabrikant van de voegpijp neemt u mee om een kijkje te nemen.


CampecheNameGrootbloemMeer gebruik van beschermende coatings



De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit,CampecheNameDubbele laag kleine geleider vooruit ondersteuning, de ruimte tussen de buitenste mal en de hooeoppervlak is groter dan de dikte van de pijpwand.

Eerlijkheid is de basisDe opstelling van de spanningsmeter moet worden geïnstalleerd voordat de voorspankracht wordt uitgeoefend, en de beugel moet volledig worden gekoeld wanneer de initiële meting wordt gemeten; Als de voorspanning is toegepast, moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.

Processtroom: de boormachine is op zijn plaats → boren → modderinjectie → omhulling running → voortgezet boren → slakkenverwijdering → gaanreining → het opheffen en plaatsen van de wapeningskooi → bodemreiniging door waterinjectie → het aanbrengen van de betonbuis → gieten van beton → het uittrekken van de leiding → het plaatsen van de wapening boven de paal. Er zijn enkele vloeibare silificatie dubbele vloeibare silificatie, beluchte silificatie en elektrische dubbele vloeibare silificatie.

Zij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als gevolg van productieproces, transportomstandigheden, enz., moet hete persvulkanisatie (voegpijp) of lassen (plastic voegpijp) worden gebruikt. Het gezamenlijke uiterlijk zal glad en glad zijn, en de treksterkte zal niet minder dan % van het onedel metaal zijn. De zogenaamde & quot; overlapping& quot; zonder enige behandeling is absoluut niet toegestaan. Alle soorten dwarsverbindingspunten van voegbuizen zullen worden gemaakt van toebehoren geproduceerd door onze nieuwe rubberproductenfabriek, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling. De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Het snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk tverouderen het omringende oppervlak en veroorzaken lokale verwarming aan het einde, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling. De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Het snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk tverouderen het omringende oppervlak en veroorzaken lokale verwarming aan het einde, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden, zodat de verbinding in één keer vastzit, waardoor de mogelijkheid van losse vereniging wordt vermeden. De voegpijp heeft de juiste, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand, en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen, vibrators, enz. te vermijden.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Binmana.adviserennieuws
Binmana.Laatste nieuws