Masty.Parameters van de dompelpomp WQIn welke industrieën zal de toepassing soepeler verlopen

vrijgavetijd:2023-03-13 09:07:20 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:544

Kerntips:Masty.,   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Ver

   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.

   Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt, verschijnen er meestal luchtgaten

Masty.   Direct ondergedompeld in de vloeistof, worden de meeste kolenwasomstandigheden en energiecentrales vaker gebruikt. Voor gebruikers die niet veel weten over de modderpomp, die naar de modderpompserie kijken, voelen ze zich op veel plaatsen zeer gelijkaardig,Masty.Diepwaterpomp voor irrigatie, of zelfs geen verschil. In feite zijn ze in wezen hetzelfde. Het verschil zit in de details, vergeleken met

   Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.

Pasto   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.

Zijn belangrijkste kenmerken zijn als volgt: de hele machine is een droge motorpompstructuur. De motor wordt beschermd door mechanische afdichting, die effectief kan voorkomen dat hogedrukwater en onzuiverheden de motorholte binnendringen. Naast de hoofdwaaier, is het ook uitgerust met een mengwaaier, die de slak kan pompen die zich aan de bodem bevindt na het roeren in turbulentie. waaier

   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?


Masty.Parameters van de dompelpomp WQIn welke industrieën zal de toepassing soepeler verlopen



   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp,Masty.Corrosieve pijpleidingpomp, kan de motor oververhitten en branden als gevolg van uitdroging op lange termijn.

   Na meter kan de afdichting van de apparatuur de waterdruk op deze diepte niet verdragen.

ranking   Één frequentieomvormer met één modderpomp wordt goedgekeurd voor installatie. De specifieke transformatiemethode is als volgt: sluit de terugslagklep, keurt de gesloten regelmodus van het waterpeil goed, installeer de vloeistofniveausensor op de binnenwand van de tank door de fabrikant van de mestpomp,

   De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zal de motortemperatuur stijgen,Masty.Dompelpomp met rubbervoering, zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.


Masty.Parameters van de dompelpomp WQIn welke industrieën zal de toepassing soepeler verlopen



   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen is de apparatuur gevormd als een decoratie, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?

Encyclopedische kennis   Superieure, volledige bescherming s, redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.

   Als er een fout is, is het lastig om te repareren.

   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

Masty.   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde

   Ten tweede is de levensduur van de stroompassage delen van de pomp relatief lang, waardoor productiekosten worden bespaard.

   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Binmana.adviserennieuws
Binmana.Laatste nieuws