Henzada.7075 aluminium pijpPraten over de zaken die aandacht nodig hebben bij onderhoud

  • vrijgavetijd:2023-05-08 10:29:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:358
  • Korte omschrijving:

    Henzada.,Henzada.7075 aluminium staaf, en koperbuizen door grote extruder na secundaire verwarming uit te voeren.Gezien de bovens

Artikel inhoud
Henzada.7075 aluminium staaf, en koperbuizen door grote extruder na secundaire verwarming uit te voeren.

Gezien de bovenstaande factoren hebben steeds meer staalfabrieken de productie sinds oktober gestopt en de productielimiet in Wu Een en Tangshan verwarmingsseizoen is gevorderd. Bovendien moet de formele tenuitvoerlegging van de productielimiet in & quot; +& quot; De vraag naar ijzererts in de toekomst zal waarschijnlijk verder verslechteren. De ijzerertsinventaris van de staalfabriek is relatief hoog en de bereidheid om de voorraad verder aan te vullen is niet sterk. Qua aanbod is het vierde kwartaal over het algemeen de piekperiode voor de verzending van geïmporteerde ertsen. Hoewel de productie van binnenlandse mijnen is verminderd vanwege milieubescherming

Uitdrijvingsmethode: Deze productiemethode is om koperingots na het smelten te gieten, en controleer de samenstelling van hulpmaterialen zoals smeerolie en reinigingsmiddel. De leverancier istechnische prestatie-indicatoren, zoals viscositeit, vlampunt, zuurwaarde en distillatiebereik, en het testrapport van derden van elementen die schadelijk zijn voor koperbuizen, moeten verstrekken. Versterk in het terugspoelproces de reiniging van het koperbuisoppervlak om het residu van smeerolie op het koperbuisoppervlak te verminderen.

Als u dit soort situaties lang wilt vermijden, het kan onder normale omstandigheden worden schoongemaakt, maar het is geen groot probleem om het één jaar of meer in de lucht te houden na ultrasone behandeling en onderdompelingsbehandeling, dus dit effect is zeer goed.

Ohangaron.Hoewel de opening de zwakke trend aanhield, verbeterde de intraday transacties en steegen de prijzen van sommige koperstaaffabrikanten. Vanuit de specifieke situatie, hoewel de feedback van de fabrikant dat de verzending gemiddeld is, is de mentaliteit relatief kalm, is de marktvoorraad niet veel en is de fabrikant niet bereid om de prijs aanzienlijk te verlagen. In termen van de markt, is de transactie van stripstaal beter dan andere staalsoorten, blijft de totale vraag naar stripstaal in goede staat.

Sommige staalfabrieken in Liaoning zijn geïnteresseerd in de aankoop van ruwijzer, maar de lokale hulpbronnen zijn krap, en de ijzerfabrieken De offertes liggen aan de hoge kant, Shandong, Shanxi, Hebei, Henan en andere regio"s is traag, en de voorraaddruk van ijzermolens neemt toe. Naarmate de prijs van grondstoffen daalt, terwijl de vochtigheid normaal zou moeten zijn. De kamer moet geventileerd worden.


Henzada.7075 aluminium pijpPraten over de zaken die aandacht nodig hebben bij onderhoud



Bij de opening vanochtend was de marktprijs van Zhengzhou koperen bar in principe stabiel. Volgens de monitoringgegevens van het Lange cloud business platform was de huidige marktprijs van ,mm Linyi koperen bar yuan (tonprijs, hetzelfde hieronder), de ,mm koperen bar was yuan en de ,mm koperen bar Henan was yuan.

Bij het verwarmen van staalpijpen is de temperatuur iets hoger dan bij het verwarmen van koperpijpen.

Gezien het huidige totale prijsverschil bleef de lokale koperstaafprijs vandaag op een hoog niveau stijgen, terwijl de regio"s buiten Oost-China geen duidelijke follow-up trend vertoonden en de lokale prijs nog steeds het voordeel heeft van prijsverschil met de regio"s Noordoost en Centraal-China. De lokale voorraaddruk zal verder worden verminderd als gevolg van het kleine volume van lokale follow-up goederen onder invloed van productiebeperking, en de prijsondersteuning van koperbar is nog steeds sterk. Momenteel wordt de binnenlandse vastgoedcontrole echter nog steeds aangescherpt. De markt de verwachting van de toekomstige vraag verzwakt en de markt s hoogtevrees verschijnt na de prijsstijging. Vandaag is de marktprijs van koperstaven in Shenyang stabiel en de verzending is slecht.

hoeIn het midden en laat tien dagen, hoewel er goed nieuws was zoals de opkomst van futures en de toename van het productierestrictiebeleid in Wu Een regio, de meeste van hen hadden goederen verzonden en de spotprijzen ontbraken motivatie om te stijgen. De marktvoorraad steeg aanzienlijk. Op dat moment bereikte de marktvoorraad in Handan na het festival een hoog niveau. De trage vraagprestaties voor lange tijd leidden tot het overaanbod van de markt en de continue stijging van de voorraad leidde tot de lege marktmentaliteit.

De markt is vandaag geopend. Hoewel de prestaties van Zitong Pai futures bescheiden waren hadden handelaren geen behoefte om de prijzen te verhogen, is de algemene markt gestopt. De marktmentaliteit is sindsdien niet veel veranderdKend. De prijs is stabiel, maar sommige specificaties zijn onderhevig aan onderhandeling, en het onderhandelingsbereik is ongeveer - yuan. Het algemene ritme van de markt is stabiel en koud. Midden in de winter is de algemene markt in Noordoost China het traditionele laagseizoen binnengegaan en is de algemene markt met weinig verbetering beëindigd. Alle bedrijven verkopen goederen. Het voorraadniveau in Shenyang is zeer laag door de inventaris clearing en alle bouwplaatsen zijn gesloten. Naast de transportdruk door de lage temperatuur was de markt somber.

In Jiangyin markt, een ander distributiecentrum, is de algemene inventaris van de huidige circulatielink ongeveer tons, iets lager dan het normale niveau. Begin deze week kon ook de prijskloof tussen Jiangyin prijzen en die in het noorden overeenkomen met de iets lagere circulatie voorraad. Echter,Henzada.304 roestvrij stalen buis, vanuit het perspectief van de beleidshaven van de staalfabriek, is de algemene productiesituatie van Nangang, Hengrun, Dada, enz. relatief normaal, en de hoeveelheid middelen in de latere periode blijft stabiel. De totale voorraad van Lecong markt blijft op ongeveer tot ton, wat een gemiddeld normaal niveau is, en de recente spotprijs van Lecong markt heeft een grote kloof met die van het noorden.


Henzada.7075 aluminium pijpPraten over de zaken die aandacht nodig hebben bij onderhoud



Bewaar niet te veel andere producten, vooral andere zure materialen en alkalische materialen, in het magazijn om wederzijdse reactie te voorkomen.

ToedieningIn Jiangyin markt, een ander distributiecentrum, is de algemene inventaris van de huidige circulatielink ongeveer tons, iets lager dan het normale niveau. Begin deze week kon ook de prijskloof tussen Jiangyin prijzen en die in het noorden overeenkomen met de iets lagere circulatie voorraad. Echter, vanuit het perspectief van de beleidshaven van de staalfabriek, is de algemene productiesituatie van Nangang, Hengrun, Dada, enz. relatief normaal en de hoeveelheid middelen in de latere periode blijft stabiel. De totale voorraad van Lecong markt blijft op ongeveer tot ton, wat een gemiddeld normaal niveau is, en de recente spotprijs van Lecong markt heeft een grote kloof met die van het noorden.

Het proces van het lassen van de koperbuis is om de bundel van de koperbuis met uitstekende directiviteit, hoge helderheid, hoge sterkte, hoge monochromaticiteit, hoge coherentie en andere kenmerken naar het oppervlak van het te verwerken werkstuk uit te stralen. Nadat de koperbuisbundel door het optische systeem is gefocust, door de interactie tussen de koperbuis en het te lassen object, kan een hoog geconcentreerd warmtebrongebied op de te lassen plaats in een zeer korte tijd worden gevormd. De warmte-energie maakt deea die gelast moet worden smelten, koelen en kristalliseren om een vaste lasplek en lasnaad te vormen.

Op oktober , volgens de Economische en Voorlichtingscommissie oIn de provincie ong, eind september , had de provincie Shandong de overcapaciteit van miljoen ton ruwijzer en miljoen ton ruw staal opgelost, en alle capaciteitsapparatuur was gesloten en teruggetrokken. Op oktober , de Ontwikkelings- en Hervormingscommissie van Handan City publiceerde het Plan voor Handan City om overtollige ijzer- en staalcapaciteit te elimineren. Statistieken tonen aan dat de ijzerproductie capaciteit van Handan in miljoen ton was en de staalproductie capaciteit was miljoen ton.

Henzada.In de ochtend handel vandaag, de prijs van binnenlandse koperen bar daalde. Volgens de monitoringgegevens van Lange Steel S cloud business platform, de gemiddelde prijs van .mm warmgewalste strip in belangrijke steden in China is , beneden yuan van gisteren. De futures prijzen schommelden en de prijzen van spotmarktfabrikanten zijn vandaag licht gedaald. Volgens de feedback was de markt voornamelijkzie gisteren, waardoor de algehele transactie geblokkeerd werd, en de mainstream fabrikanten De prijzen zijn vandaag gedaald.

In Jiangyin markt, een ander distributiecentrum, is de algemene inventaris van de huidige circulatielink ongeveer tons, iets lager dan het normale niveau. Begin deze week kon ook de prijskloof tussen Jiangyin prijzen en die in het noorden overeenkomen met de iets lagere circulatie voorraad. Echter, vanuit het perspectief van de beleidshaven van de staalfabriek, is de algemene productiesituatie van Nangang, Hengrun, Dada, enz. relatief normaal, en de hoeveelheid middelen in de latere periode blijft stabiel. De totale voorraad van Lecong markt blijft op ongeveer tot ton, wat een gemiddeld normaal niveau is, en de recente spotprijs van Lecong markt heeft een grote kloof met die van het noorden.

Bij de opening vanochtend was de marktprijs van Zhengzhou koperen bar in principe stabiel. Volgens de monitoringgegevens van het Lange cloud business platform was de huidige marktprijs van ,mm Linyi koperen bar yuan (tonprijs, hetzelfde hieronder), de mm koperen bar was yuan en de ,mm koperen bar Henan was yuan.


Binmana.Overige productinformatie
  • Genhe RiverVrachtlift in de fabriekHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?

    Genhe RiverVrachtlift in de fabriekHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?

  • Luanchengstar nameVrachtlift met drie verdiepingenWat zijn de berekeningsmethoden van het draagvermo

    Luanchengstar nameVrachtlift met drie verdiepingenWat zijn de berekeningsmethoden van het draagvermo

  • Jade SpringVrachtlift met kettingHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Jade SpringVrachtlift met kettingHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • HollingolVrachtlift met twee verdiepingenDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden be

    HollingolVrachtlift met twee verdiepingenDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden be

  • XinminVrachtlift op de tweede verdiepingHoe het werkt en hoe het te gebruiken

    XinminVrachtlift op de tweede verdiepingHoe het werkt en hoe het te gebruiken

  • Jinzhong.Vrachtlift per spoorBeleggingsinformatie

    Jinzhong.Vrachtlift per spoorBeleggingsinformatie

  • YingzeNameVrachtlift van het type geleiderailDe reden waarom de spot niet kan worden opgevolgd

    YingzeNameVrachtlift van het type geleiderailDe reden waarom de spot niet kan worden opgevolgd

  • Hejin.Vrachtlift van het type geleiderailHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Hejin.Vrachtlift van het type geleiderailHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!