Lenz.Vuur diepe waterpompHoe materialen te selecteren en wat zijn de kenmerken

  • vrijgavetijd:2023-03-27 12:19:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:541
  • Korte omschrijving:

    Lenz.,Lenz.Dompelrioolwaterpomp,   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoev

Artikel inhoud
Lenz.Dompelrioolwaterpomp,

   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, is de stroom klein.

   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

Lenz.   Ten tweede, laat s praten over het verschil tussen WQ en QW rioolpompen.

   Met de komst van de midzomer en de intensivering van de tegenstelling tussen vraag en aanbod van kerosine, is de stroomvoorziening in het hele land weer gespannen,Lenz.Duiken met rioolwaterpompen,Lenz.Lange as sub, wat de hete verkoop van kerosine en generatoren in de fase II markt heeft gedreven. Volgens relevante gegevens is er in de tweede helft van het jaar nog steeds een grote kloof na China s krachtbalans.

Dun Laoghaire.   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen die wordt gemeten door η Geeft aan.

   De nominale stroom niet overschrijden.

   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.


Lenz.Vuur diepe waterpompHoe materialen te selecteren en wat zijn de kenmerken



   Sommigen zijn oké. Voor irrigatie en andere doeleinden kiezen we ervoor om grotere stroom te gebruiken. Laat Kijk eens naar de methode van het selecteren van pompen.

   Verschillende gemeenschappelijke specificaties en modellen.

   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, daalt de frequentie van de frequentieomvormer moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.

Verbetering van de kwaliteit   Wanneer het waterpeil bereikt, en de s

   Over het algemeen is de duikdiepte van de dompelbare modderpomp niet meer dan meter, en de verrichting is betrouwbaar. Waarom niet meer dan meter? Dit is het cruciale technische punt van de dompelbare modderpomp, omdat de huidige afdichtingstechnologie in China meer dan meter is, niet omdat de modderpomp een probleem heeft, maar omdat

   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin, katoengaren, enz.


Lenz.Vuur diepe waterpompHoe materialen te selecteren en wat zijn de kenmerken



   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

Bereik   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.

   (a) De hoogte mag m niet overschrijden.

   Wanneer het materiaal in gebruik is, ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving met het oppervlak van de pompwaaier, zodat moet de pomp meer energie verbruiken om de wrijving en weerstand veroorzaakt door het oppervlak te verminderen wanneer het draait. Water zal het langzaam overwinnen terwijl het stroomt

Lenz.   Het is niet juist dat het geen effect op ons heeft.

   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.

   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (

Binmana.Overige productinformatie
  • Aurora.MobielWelke technologieën zijn nodig voor productie?

    Aurora.MobielWelke technologieën zijn nodig voor productie?

  • Aurora.Ophef- en klimplatformUitvoerende standaard

    Aurora.Ophef- en klimplatformUitvoerende standaard

  • Aurora.PlatformhefplatformAnalyse van de bedrijfsspecificaties

    Aurora.PlatformhefplatformAnalyse van de bedrijfsspecificaties

  • Aurora.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringAkoestische biologische effecten

    Aurora.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringAkoestische biologische effecten

  • Estelgom.bouwliftAlleen door continue R&D en innovatie kunnen ondernemingen zich beter ontwikkelen

    Estelgom.bouwliftAlleen door continue R&D en innovatie kunnen ondernemingen zich beter ontwikkelen

  • Smolensk.Scb18 droge transformatorHoeveel weet je over?

    Smolensk.Scb18 droge transformatorHoeveel weet je over?

  • Heidelberg.Vaste hefplatformfabriekWat is er aan de hand met mechanisch onderhoud

    Heidelberg.Vaste hefplatformfabriekWat is er aan de hand met mechanisch onderhoud

  • Heidelberg.Elektrisch hefplatform vrachtwagenWelke professionaliteit te gebruiken?

    Heidelberg.Elektrisch hefplatform vrachtwagenWelke professionaliteit te gebruiken?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!